ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНИЙ МОНІТОРИНГ ЗНАНЬ

Учні 6-Б класу Гоголівського ліцею та ще тринадцять шкіл Київщини, взяли участь у загальнодержавному моніторинговому дослідженні якості освіти!

16 та 24 травня 2023 року, розпочалося загальнодержавне моніторингове дослідження якості освіти у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану, у якому взяли участь 14 шкіл Київської області.

Моніторинг відбувся відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.05.2023 №565 «Про затвердження Переліку закладів освіти – учасників загальнодержавного моніторингового дослідження якості освіти у закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану та графіка його проведення».

Його проводила Державна служба якості освіти України та її територіальні органи спільно з Міністерством освіти і науки України у 2023-2025 роках. Моніторингове дослідження відбувалося шляхом тестування учнів 6, 8-х класів із математики та української мови.

Загалом до вибірки, яку сформував Інститут освітньої аналітики, потрапило 276 закладів. Тестування охопило понад 12 тисяч школярів 6-х і 8-х класів.

Учні 6-х класів проходили тестування з математики та української мови, а учні 8-х класів – з алгебри, геометрії та української мови.

Моніторинг відбувся в електронному форматі на платформі Всеукраїнська школа онлайн (ВШО).

Тести розробила Державна служба якості освіти України за підтримки проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance)

Возможно, это изображение 8 человек, люди учатся и текст

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування